Siirry sisältöön
990,00 €
990,00 € / 9 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset990,00 €

Kauppias

Taigavire – Elämyksiä luonnossa info@taigavire.fi 044 230 6202 Y-tunnus: 3009720-2 Kauppiaan ehdot

Ympäristöystävällisyys, hyvinvointi ja perinteinen rinkan kanssa retkeily ovat tärkein idea tällä klassisella vaelluksella. Retki alkaa Syötteen kansallispuiston vihreiltä tuntureilta ja päättyy Korouoman kanjoniin, joka on Etelä-Lapin luonnon kuuluisin helmi!

Majoitumme teltoissa, yksinkertaissa puulämmitteisissä autiotuvissa ja hyvin varustetuissa mökeissä. Matkatavaroitasi kuljetetaan matkan aikana kolmeen majoituspaikkaan. Voit maistaa Etelä-Lapin erämaakulttuuria, rentoutua metsäsaunoissa ja virkistäytyä kristallinkirkkaissa lammissa. Herkullinen ruoka retken aikana on pääosin itse lähiraaka-aineista tehtyä.

​Matkan aikana annamme sinulle mahdollisuuden rentoutua metsän keskellä mindfulness-tyylisin harjoituksin ja nauttia ohjatuista venyttelytuokioistä pitkien retkeilypäivien jälkeen. Koet hiljaisuuden, rauhan ja tuulen huminan. Lukuisten tutkimusten mukaan oleskelu vahvassa ja kauniissa luonnossa rauhoittaa sinua, verenpaineesi ja stressitasosi laskevat. Tämä loma antaa sinulle mahdollisuuden nauttia luonnon hyvinvointia tuottavasta rauhasta vanhojen metsien, tunturien ja järvien ympäröimänä.