Siirry sisältöön
790,00 €
790,00 € / 4 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset790,00 €

Kauppias

Taigavire – Elämyksiä luonnossa info@taigavire.fi 044 230 6202 Y-tunnus: 3009720-2 Kauppiaan ehdot

Upea melontaretki norpan kotivesillä Saimaalla

Kajakkimelonta Suomen suurimmalla järvellä Saimaalla on nautinnollinen ja erilainen tapa viettää kesälomaa! Osallistu melontaretkellemme Saimaan Linnansaaren kansallispuistoon ja tutustu harvinaiseen saimaannorppaan ympäristöä kunnioittaen. Osallistu yksin tai järjestä ryhmällesi elämyksellinen melontaretki ammattitaitoisen melontaohjaajan ja eräoppaan kanssa!

Järjestämme melontaretken Oravissa, Linnansaaren kansallispuiston alueella. Saavumme ensin torstaina Oraviin, Saimaa Holidaysin melontakeskukselle, jossa meitä odottaa illallinen. Illallisen aikana tutustumme toisiimme sekä karttoihin ja turvallisuusasioihin huolellisesti. Majoitus on järjestetty siisteihin huoneistoihin, joissa majoitutaan joko yhden tai kahden henkilön huoneissa. Huoneissa on suihku ja wc. Aamiaisen jälkeen lähdemme melomaan kohti harvinaisia norppavesiä. Bongailemme lintuja ja yritämme saada kiikareihimme saimaannorppia niitä kuitenkaan häiritsemättä. Välillä pysähdymme tulille ja majoitumme kahdeksi yöksi teltoissa upeille kallioisille saarille. Välillä retkeilemme kansallispuiston alueen retkeilyreiteillä. Kamera ja riittävä objektiivi on kätevä lisä ainutlaatuisen retkemme dokumentointiin. 

Retken aikana melomme rauhallisesti järvimaisemissa, joissa pääset turvallisesti keskelle vesielementtiä, puhtaan luonnon syleilyyn. Kokkailemme yhdessä nuotiolla ja keittimillä. Melontaretki on oiva tapa tutustuttaa retkeilijöitä ja melojia erilaisiin melontaympäristöihin ja vesillä liikkumisen vaatimuksiin. Turvallisuusasiat, suunnistaminen ja reitinvalinta nousevat retken aikana esille, samoin kuin ravinnosta huolehtiminen ja myös riittävä lepo. Päätämme yhdessä melontapäivien pituudet ja suunnittelemme reittejä iltanuotiolla. Tällä melontaretkellä luontoihmisen mieli ja silmä lepäävät!

Viimeiseksi yöksi palaamme Oravin melontakeskukselle, jossa nautimme rantasaunan leppeistä löylyistä ja herkullisesta illallisesta. Yövymme jälleen mukavissa huoneistoissa ja runsaan aamiaisen jälkeen lähdemme hyvinvoivina kotimatkalle!

  • Kajakkimelonta Saimaa
  • Melontaretki saimaannorpan kotivesillä