Go to content
1980,00 €
1790,00 €
1980,00 € / 8 d
Price includes 1 person. Extras:
  • Aikuiset1980,00 €
  • Lapset1790,00 €

Merchant

Taigavire – Elämyksiä luonnossa info@taigavire.fi 044 230 6202 Company id: 3009720-2 Merchant terms

Uskomattoman raikas ilma, siniset järvet, Suomen eteläisimmät tunturit ja miellyttävä majoituskohde odottavat sinua kolmen kansallispuiston kierroksella! Luonnon hyvinvointi ja seikkailu kohtaavat tämän loman aikana. Retkeily ja pyöräily Syötteen kansallispuiston vanhassa metsässä on puhdasta iloa. Villien karhujen tapaaminen niiden omalla alueella Venäjän rajan tuntumassa ovat unohtumattomia kokemuksia. Koskenlaskuseikkailu Oulangan kansallispuistossa ja veneretki Hossan Julma-Ölkyllä tekevät lähtemättömän vaikutuksen luontolomailijaan!

Majoitus on järjestetty Taivalkoskelle, hotelli Herkkoon, jossa voit nauttia hyvätasoisesta hotellimajoituksesta, puhtaiden lakanoiden välissä. Hintaan kuuluu myös hotellin saunojen ja kylpyläosaston käyttö jokaisena päivänä. 


Pitkät kesäpäivät muuttuvat kirkkaiksi öiksi; tätä me kutsumme yöttömäksi yöksi. Keskiyön auringon aikaan luonto on vielä täynnä elämää ja mikä sen rauhoittavampaa, kuin kuunnella lintujen laulua kesäisen järven rannalla! 


Aktiivisen päivän jälkeen on ilo rentoutua saunassa ja nauttia kylpyläosaston palveluista. Retken aikana voidaan pulahtaa kirkasvetisessä järvessä ja ihailla tummia kuusimetsiä Koillismaan maisemissa. Hyvät yöunet ovat taatusti ansaittuja luonnon ympäröimänä metsäisessä hotellissamme!