Siirry sisältöön
1290,00 € / 7 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset1290,00 €
1290,00 €
Varaa

Kauppias

Taigavire – Elämyksiä luonnossa info@taigavire.fi 040 553 5469 Y-tunnus: 3009720-2 Kauppiaan ehdot

Uskomattoman raikas ilma, siniset järvet ja monipuoliset luontopolut kutsuvat sinut Etelä-Lappiin ja Koillismaalle. Luonnossa lomaillen hyvinvointi ja seikkailu kohtaavat. Tällä retkellä voit myös tutustua rikkaaseen itäsuomalaiseen ruokakulttuuriin, maistaa raikasta vettä suoraan pohjoisen purosta tai herkutella avotulilla valmistetusta tuoreesta kalasta. Päiväretkien pituudet ovat sopivia juuri sinulle ja ne suunnitellaan normaalin terveydentilan omaaville retkeilijöille.

​Villieläimet, vahva luonto ja pohjoisen Suomen lämmin vieraanvaraisuus ovat kokemuksia, joita et tule koskaan unohtamaan. Paikalliset oppaat auttavat sinua nauttimaan unohtumattomasta aktiivisesta lomasta kaikilla aisteillasi.

Matkalaukut kuljetetaan aina autolla seuraavaan majoituspaikkaan. Majoitus voi vaihdella hirsimökistä ylellisiin huoneistoihin. Matkan aikana pidetään taukoja kauniissa luontokohteissa ja lounaat tarjoillaan yleensä ulkona. Sauna, uinti kirkkaassa erämaajärvessä ja keskiyön aurinko ovat puhtaita suomalaisia kokemuksia, joista saat nauttia yllin kyllin tällä ainutlaatuisella lomalla. Tervetuloa kuulemaan, tuntemaan ja maistamaan suomalaisen luonnon puhtaus!