Go to content
210,00 € / 2 d
Price includes 1 person.

Merchant

Taigavire – Elämyksiä luonnossa info@taigavire.fi 044 230 6202 Company id: 3009720-2 Merchant terms

Tule Syötteen komeisiin vaaramaisemiin kuvaamaan alkukesän valossa niin lintuja kuin luontoakin! Luontokuvausviikonlopun aikana tapaat muita valokuvauksesta innostuneita, saat vinkkejä ja opastusta kuvaamiseen luonnossa ja tietenkin mahdollisuuksia kuvata lintuja ja luontoa monissa eri ympäristöissä. Saamme viikonlopun aikana paikalle myös lintuopas ja luontokuvaaja Mikko Oivukan kertomaan urastaan ja antamaan kuvausvinkkejä! Ja jos olemme onnekkaita, voimme saada kameran tähtäimeen muun muassa harvinaisen sinipyrstön, pohjantikan ja muita vanhan metsän lintuja sekä erilaisia vesilintuja.

Luontokuvausviikonlopun paketti sisältää majoituksen, ruokailut ja opastetut luontokuvausretket ja muun oheisohjelman – nyt on helppoa lähteä oppimaan lisää valokuvauksesta tai vain nauttimaan luontokuvauksesta Syötteen monipuolisissa maisemissa!

Ohjelma

Perjantai 17.6.2022
Klo 17: Tulokahvit ja majoittuminen Taigalampi-huvilalla, Tölvästie 9, Syöte
Klo 18: Kävellen tutustuminen Pytkynharjuun ja läheisiin kuvauspaikkoihin, lintukuvausta huvilan pihalla, tutustuminen fatbike-pyöriin, joilla voidaan tehdä kuvausretkiä kauemmas
Klo 21: Sauna ja päivällinen Taigalampi-huvilalla

Lauantai 18.6.2022
Klo 5: Aamukuvausretki lammelle ja järvelle pyörillä tai kävellen
Klo 8: Aamiainen Taigalampi-huvilalla
Klo 9.30: Siirtyminen Syötteen luontokeskukselle, jonka auditoriossa kalustoesittelyä, omia luontokuvia ja tarinoita
Klo 14: Lounas luontokeskuksella
Klo 15: Kuvausretki Syötteen kansallispuistoon, tähtäimessä sinipyrstö ja muut vanhan metsän lajit
Klo 18: Paluu Taigalampi-huvilalle
Klo 20: Sauna ja päivällinen Taigalampi-huvilalla, omatoimista iltakuvausta

Sunnuntai 19.6.2022
Klo 5: Aamukuvausretki kävellen tai pyörillä
Klo 8: Aamiainen Taigalampi-huvilalla
Klo 9: Viikonlopun kuvasadon esittelyä ja tarinoita, vinkkejä kuvaustekniikkaan. Lintuopas ja luontokuvaaja Mikko Oivukka vierailee!
Klo 12: Lounas Taigalampi-huvilalla
Klo 13: Kotiinlähtö

Luontokuvausviikonlopun hinta on 210 €/henkilö ja se sisältää majoituksen Taigalampi-huvilassa 2 hengen huoneissa (jaettu wc ja suihku) sekä ohjelmassa mainitut ruokailut, opastetut retket ja muun oheisohjelman. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 30 € (huoneita rajattu määrä). Pelkkä ohjelma ja ruokailut 150 €. Ilmoita osallistumisestasi pelkkään ohjelmaan tai yhden henkilön huonetarpeesta sähköpostilla: info@taigavire.fi. 

Varaa paikkasi luontokuvausviikonloppuun viimeistään 10.6.2022! Ilmoitathan varauksen lisätietokentässä mahdollisen erityisruokavalion. Jos haluat näyttää omia kuviasi ja kertoa tarinoita niihin liittyen, valitse viisi sinulle mieluista luontokuvaa ja tallenna ne vaikkapa tikulle ja valmistaudu esittelemään kuvat yleisölle.