Go to content

Luontoretket ja välinevuokraus Syötteen kansallispuistossa

Me Taigavireellä ajattelemme, että jokainen ryhmä muodostuu yksilöistä, joilla on omat ominaisuutensa ja vahvuutensa. Niitä me haluamme tuoda esille positiivisten onnistumisten kautta. ​Luonto on elementti, joka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia, oppimista ja kasvua. Oivallukset ja oppiminen luontoympäristössä kuuluvat jokaiseen palveluumme. Metsäluonnolla on paljon hyvää tekeviä vaikutuksia, ne me tahdomme sinulle näyttää.   

​Varaa kauttamme majoitus ja luontoretki ryhmällesi, virkistyspäivät työyhteisöllesi tai luontoliikuntatuokio polttariporukallenne. Voit myös vuokrata monenlaiset välineet omatoimisiin luontoaktiviteetteihin. Meiltä löydät niin fatbike-pyörät ja e-fatbiket, lumikengät, liukulumikengät, kajakkeja ja kanootteja sekä muuta melontakalustoa ja monenlaisia retkeilytarvikkeita. Voit myös nauttia keittolounasta tai vaikkapa herkulliset munkkikahvit kahvilassamme, Kahvila Korpissa Syötteen luontokeskuksella! Kahvila Korpissa myydään myös mukavia matkamuistoja.

Syötteen kansallispuisto ja Etelä-Lappi ovat meille kotoisinta ympäristöä, tervetuloa kokemaan yhdessä elämyksiä luonnossa!

Janne, Terhi & Pena-husky

 

Oletko jo käyttänyt palveluitamme?

Jätä meille arvostelu Googlessa!

Kahvila Korpin löydät myös TripAdvisorista