Siirry sisältöön
150,00 €
150,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset150,00 €

Kauppias

Taigavire – Elämyksiä luonnossa info@taigavire.fi 044 230 6202 Y-tunnus: 3009720-2 Kauppiaan ehdot

Talviretkeilykurssi Syötteen kansallispuistossa

Oletko suunnitellut ahkiovaellusta tai pidempää hiihtoretkeä talvella, mutta epäröit riittääkö osaamisesi? Tämä kurssi on sinua varten!

Taigavire järjestää yön yli -talviretkeilykurssin Syötteen kansallispuistossa parhaimpaan hiihtoretkiaikaan! Kurssilta saa hyvät perustiedot talviretkeilyn suunnittelusta, varusteista ja turvallisuusnäkökohdista. Kurssi antaa valmiudet osallistua myös Taigavireen järjestämälle viikon hiihtovaellukselle Ruotsin avotunturialueella, kunhan matkustaminen on taas mahdollista.

Kurssi alkaa Syötteen luontokeskuksella lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä. Kurssin aluksi käydään teoriaa sisätiloissa, jonka jälkeen siirrytään käytännön harjoitteluun ulos. Hintaan kuuluu keittolounas kumpanakin päivänä, muut ruokailut ja välipalat jokainen huolehtii itse. Voit osallistua kurssille omilla talviretkeilyvälineilläsi tai vuokrata Taigavireeltä edullisesti liukulumikenkä- tai suksipaketin, 30 €/kurssi. Taigavireeltä saa lainaksi esimerkiksi hiihtoahkion ja talviretkeilyyn sopivan teltan ja makuupussin sekä ruoanvalmistusvälineitä, jos niitä ei löydy omasta takaa. Lähetämme kurssin osallistujille tarkemman varustelistan ja ohjeet ruokatarvikkeiden hankinnasta ennen kurssia.

Huom! Kurssi toteutuu, jos sille ilmoittautuu vähintään 4 henkilöä.

Kurssin ohjaa ammattitaitoinen eräopas, jolla on pitkä kokemus erilaisten luontoretkien ja retkeilykurssien ohjaamisesta sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaille eri vuodenaikoina.

Tervetuloa mukaan!