Siirry sisältöön
Alkaen 240,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Taigavire – Elämyksiä luonnossa info@taigavire.fi 044 230 6202 Y-tunnus: 3009720-2 Kauppiaan ehdot

Pohjoisen Pytkynharjun näyttävässä vaaramaisemassa sijaitseva perinteinen suomalainen hirsihuvila kutsuu sinut virkistymään, harjoittelemaan, lomailemaan tai viettämään antoisia kokouspäiviä Syötteellä! Kirkasvetisen lammen äärellä, Suomen eteläisimmällä tunturialueella sinua ja ryhmääsi odottavat monipuoliset palvelut ja unohtumattomat luontoelämykset.  

Taigalampi-mökki on juuri remontoitu. Mökki on maalattu sisältä hajuttomalla, muovittomilla ja VOC- vapailla luonnonmaaleilla ja remontoinnissa on kiinnitetty huomiota ympäristöystävällisyyteen ja luonnonmukaisuuteen.

Huvilassa on makuupaikat 16 henkilölle, iso olohuone, kahdeksan makuuhuonetta ja tupakeittiö. Laadukas saunaosasto isoine ulkoterasseineen mahdollistavat isommankin ryhmän viihtymisen.  Aamupala, lounas ja päivällinen järjestyvät helposti lisäpalveluna etukäteen varaamalla. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä majoittumisen aikana. Liinavaatepaketin pedattuna voit myös varata kätevästi mökkivarauksen yhteydessä. 

Mökissä on kaksi kolmen huoneen huoneistoa ja yksi kahden makuuhuoneen erillisosasto. WC-tiloja on yhteensä kolme. Kolmen huoneen huoneistoissa on omat wc- ja suihkutilat. Käytössänne on myös laadukas kodinhoitohuone, jossa on hyvin kaappitilaa, pesukone ja kuivausrumpu. Ulkorakennuksessa on lukittavaa tilaa autolle sekä pyörille tai muille ulkoiluvarusteille. Ulkona on lajjitelupisteet palavalle jätteelle, metallille, pahville ja lasille. Lajittelethan jätteesi ennen lähtöä - luonto kiittää!

Erillinen tilava pukeutumistila tuulikaapin yhteydessä tuo joustavuutta asukkaiden varustautumiseen ulkoilua ja liikuntaa varten - näihin onkin tarjolla todella monipuolisia mahdollisuuksia. Kesäisin kirkasvetinen lähilampi virkistää retkeilijöitä ja maastopyöräilijöitä saunaelämysten jälkeen. Järvimelontamahdollisuus löytyy parin kilometrin päästä, patikointipoluille pääsee ulko-ovelta ja ohjatut ulkoaktiviteetit sekä vuokravälineet ovat varattavissa Taigavireen verkkokaupasta.

Talvisin hyvin hoidetulle Syötteen latuverkostolle pääsee laskeutumaan noin sadan metrin päästä ja Suomen parhaimpiin kuuluvalle talvipyöräilyreitistölle on reitti suoraan takapihalta. Halutessasi kuljetamme mökille valmiiksi fatbikepyörät, lumikengät tai liukulumikengät. 

Tällä vuokramökillä on sesongin mukainen arki-, viikonloppu- ja viikkohinnoittelu. Perushintaan sisältyy enintään kahdeksan henkilöä. Arkihinta koskee päiviä ma-to ja su-ma. Viikonloppu on 2 vrk ja koskee päiviä pe-su. Viikkohinta koskee kaikkia vähintään 7 vrk pituisia varauksia sunnuntaista sunnuntaihin. Joulun ja uuden vuoden ajaksi on erillishinta ja minimivaraus 3 vrk. Pääsiäinen on erillishinnoiteltu kiirastorstaista toiseen pääsiäispäivään. Juhannuksen aika on myös erikseen hinnoiteltu aaton aatosta alkaen 3 vrk. Hiihtolomaviikot ovat erillishinnoiteltuja viikoilla 8-10. 

 • Taigalampi autokatos ja -talli - Taigalampi autokatos ja-talli
 • Taigalampi ja laituri
 • Taigalampi-mökki, wc
 • Taigalampi kylpyhuone
 • Taigalampi mökki, kodinhoitohuone
 • Taigalampi-mökki Pytkynharju, Syöte
 • Taigalampi, sauna
 • Taigalampi olohuone
 • Taigalampi mökki, keittiö
 • Taigalampi mökki, makuuhuone, parisänky
 • Taigalampi-mökki, makuuhuone, kerrossänky
 • Taigalampi-mökki, makuuhuone, erillissängyt