Siirry sisältöön
Alkaen 95,00 € / 7 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Taigavire – Elämyksiä luonnossainfo@taigavire.fi040 553 5469Y-tunnus:3009720-2Kauppiaan ehdot

Vuokraa Taigavireeltä henkilöauto, B-kortilla ajettava, diesel-käyttöinen minibussi! Auto on rekisteröity 1 + 8 henkilölle. Autossa on vetokoukku, vuokraamme tarvittaessa myös peräkärryä. 

Asiakkaalla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Vuokraamo ottaa ajokortista valokuvan ennen ajoneuvon luovuttamista vuokraajalle. 

Autonvuokraukseen vaaditaan luottokortti. Se on vuokraamolle takuu siitä, että mahdolliset lisäkulut voidaan periä asiakkaalta jälkikäteen. Matkan jälkeen lisäkuluja voi tulla esim. pysäköintirikkeistä tai tankin täyttämättä jättämisestä. 

Vuokra-auto luovutetaan asiakkaalle täydellä tankilla. Vastaavasti auto on myös palauttava täyteen tankattuna. Jos tankki on vajaa, voi vuokraamo periä tankkauskulut jälkikäteen.

Vuokraajan vaadittu vähimmäisikä on 25 vuotta, enimmäisikäraja on 65 vuotta. Vuokrattaessa on myös kerrottava, ketkä kaikki aikovat autoa ajaa, sillä lisäkuljettajat merkitään vuokrasopimukseen. Jos vuokra-autolla mennään valtioiden rajojen yli, siitä on sovittava autoa vuokralle otettaessa.

Yhdensuuntaisista vuokrauksista peritään jättömaksu, joka sovitaan tapauskohtaisesti.

Omavastuut liikennevahingoissa:
Kolari, omavastuu 1500 euroa
Hirvieläinvahinko, omavastuu 500 euroa
Ilkivalta, omavastuu 500 euroa
Palovahinko, omavastuu 500 euroa
Varkaus, omavastuu 1500 euroa

Ennen vuokra-auton käyttöönottoa ja sitä takaisin palautettaessa tarkastetaan ajoneuvon kunto ja merkitään puutteet/viat vuokrasopimuslomakkeisiin.

Ajoneuvoa ei saa käyttää toisen auton hinaukseen tai työntämiseen, kilpa-ajoon, jäällä ajoon, yleisten tiealueiden ulkopuoliseen ajoon, opetusajoon tai mihinkään normaalista käytöstä poikkeavaan. Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että ajoneuvo ja sen varustelu soveltuvat olosuhteisiin, joissa hän aikoo niitä käyttää.

Tilava ja varmatoiminen pikkubussi on noudettavissa Syötteeltä tai lisämaksusta sovitusta paikasta.

Yleiset vuokrausehdot löytyvät täältä: https://taigavire.fi/fi_FI/info/deliveryTerms Yleiset vuokraehdot tulee hyväksyä ennen kaikkia vuokrauksia.