Siirry sisältöön

Liukulumikenkäseikkailu Taivalkoskella

Liukulumikenkäseikkailu Taivalkoskella
95,00 €
65,00 €
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Aikuiset95,00 €
  • Lapset alle 12-vuotta65,00 €

Kauppias

Taigavire – Elämyksiä luonnossainfo@taigavire.fi040 553 5469Y-tunnus:3009720-2Kauppiaan ehdot

Upea reittimme kulkee Syötteen kansallispuiston rauhallisimmilla alueilla lumivalkoisten metsien läpi kukkuloille, harjuille ja yli jääpeitteisten soiden. Retkemme suuntautuu Maaselän alueelle, syrjäiselle Tunturivaaralle ja Vattukurun laavulle. Matkaa tulee kaikkiaan n. 10 km vaihtelevassa maastossa.

Matkan aikana voit nauttia raikkaista tuulista, luontoliikunnan riemusta ja puhtaasta ilmasta. Jos kokemus liukulumikengistä on sinulle uusi, voit hyvinkin jäädä koukkuun näihin riemukkaisiin ulkoiluvälineisiin! Suksien ja lumikenkien karvapohjainen yhdistelmä vie sinut vaivattomasti eteenpäin ja ylös harjuille. Liukulumikengillä pääsee myös vauhdikkaasti mutta turvallisesti alas lumisia rinteitä, joita riittää!

Matkan aikana oppaasi kertoo alueen luonnosta ja historiasta. Reippaat liukulumikenkäilijät saavat nauttia herkullisen keittoaterian iloisesti räiskyvän avotulen ääressä. Tämä retki on erinomainen idea yllättää ystäväsi, ja itsesikin, jos olet ensimmäistä kertaa Taivalkosken seudulla!