Siirry sisältöön

Mökki- ja välinevuokrausta sekä ruokapalveluita Syötteen kansallispuistossa, luontoelämyksiä Syötteellä, Etelä-Lapissa ja Kainuussa!

Fatbike-retki Syötteellä

Lähde Syötteen kansallispuiston reiteille opastetulle fatbike-retkelle! Poljemme rauhallisesti metsä- ja vaaramaisemissa, joissa mieli ja silmä lepäävät. Talvella hyödynnämme Syötteen loistavaa...

60,00 €

Hämärän lumikenkäretki Syötteen kansallispuistossa

Lähde opastetulle lumikenkäretkelle Syötteen maisemiin iltahämärissä! Liikumme lumikengillä rauhallisesti metsä- ja vaaramaisemissa, nauttien ympäröivästä luonnosta ja hiljaisuudesta.

60,00 €

Liukulumikenkäseikkailu Posiolla

Lapin hiljaiset metsät ja jääpeitteiset järvet ovat jotakin, joka sinun täytyy kokea tänä talvena! Liukulumikenkäretki järjestetään, jos osanottajia on vähintään neljä. Kysy myös muita seikkailuja...

95,00 €

Liukulumikenkäseikkailu Syötteen kansallispuistossa

Lähde opastetulle liukulumikenkäretkelle Syötteen maisemiin! Liikumme liukulumikengillä rauhallisesti metsä- ja vaaramaisemissa, joissa mieli ja silmä lepäävät.

60,00 €

Liukulumikenkäseikkailu Taivalkoskella

Taivalkosken selkosten hiljaiset metsät ja jääpeitteiset järvet ovat jotakin, joka sinun täytyy kokea tänä talvena!

95,00 €

Rauhoittava Metsämieli-luontoretki

Syötteen kansallispuiston alueella on useita upeita luontokohteita, joissa voi keskittyä vain olemaan, hengittämään ja rauhoittumaan leppoisan liikunnan ohella. Suomalainen metsäluonto on elämys...

45,00 €

Revontuliretki autolla

Lähde metsästämään revontulia Syötteellä ja lähialueilla! Revontuliretkellä ajamme pois kylän valoista, parhaille revontulten katselupaikoille. Jos meillä on tuuria, pääsemme ihastelemaan...

75,00 €

Fjellpulken-hiihtoahkio

Vuokraa tästä hiihtoahkio Fjellpulken Xcountry 144 haluamallesi ajalle. Pakettiin kuuluu ahkio, vetoaisat ja vetovaljaat. Huom. edullinen hinta 20 € / vrk viikon ja sitä pidemmille vuokrauksille.

Alkaen40,00 €

Kuljetus- ja autonsiirtopalvelut

Kuljetamme varusteesi kätevästi haluamaasi paikkaan. Voimme myös siirtää autosi retken päätepisteeseen.

20,00 €

Lapsenvetoahkio Fjellpulken, kahdelle lapselle

Vuokraa tästä lapsenvetoahkio Fjellpulken Søskenpulk haluamallesi ajalle. Pakettiin kuuluu ahkio, vetoaisat ja vetovaljaat.

Alkaen45,00 €

Liukulumikengät 120 cm

Vuokraa tästä 120 cm pituiset liukulumikengät haluamallesi ajalle. Tämän kokoiset talviset kulkuvälineet sopivat parhaiten lapsille.

Alkaen40,00 €

Liukulumikengät 145 cm

Vuokraa 145 cm pituiset nousukarvoilla varustetut liukulumikengät haluamallesi ajalle. Nämä talviset kulkuvälineet sopivat yli 150 cm pituisille ja alle 110 kg painaville liukulumikenkäilijöille.

Alkaen40,00 €

Lumikengät

Vuokraa tästä lumikengät haluamallesi ajalle. TSL-lumikengät sopivat lumikenkäilijöille, joiden kengännumero on noin 35-49.

Alkaen30,00 €

Lumikengät, lasten koko

Vuokraa tästä lasten lumikengät haluamallesi ajalle. Lasten lumikengät sopivat noin 2-6-vuotiaille lumikenkäilijöille.

Alkaen30,00 €

Läskipyörä, koko M/L

Vuokraa tästä M/L-kokoinen läskipyörä haluamallesi ajalle. Koko M/L on sopiva noin 175-185 cm pitkille pyöräilijöille.

Alkaen30,00 €