Siirry sisältöön
95,00 €
65,00 €
95,00 € / 4 h
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset95,00 €
  • Lapset65,00 €

Kauppias

Taigavire – Elämyksiä luonnossa info@taigavire.fi 044 230 6202 Y-tunnus: 3009720-2 Kauppiaan ehdot

Upea reittimme kulkee Syötteen kansallispuiston rauhallisimmilla alueilla lumivalkoisten metsien läpi kukkuloille, harjuille ja yli jääpeitteisten soiden. Retkemme suuntautuu Maaselän allueelle, syrjäiselle Tuntuurivaaralle ja Vattukurun laavulle. Matkaa tulee kaikkiaan n. 10 km vaihtelevassa maastossa. 

Matkan aikana voit nauttia raikkaista tuulista, luontoliikunnan riemusta ja puhtaasta ilmasta mukavien ihmisten seurassa. Jos kokemus liukulumikengistä on sinulle uusi, voit hyvinkin jäädä koukkuun näihin riemukkaisiin ulkoiluvälineisiin! Suksien ja lumikenkien karvapohjainen yhdistelmä vie sinut vaivattomasti eteenpäin ja ylös harjuille. Liukulumikengillä pääsee myös vauhdikkaasti mutta turvallisesti alas lumisia rinteitä, joita tällä retkellä riittää!

Matkan aikana oppaasi kertoo alueen luonnosta ja historiasta. Reippaat liukulumikenkäilijät saavat nauttia herkullisen keittoaterian iloisesti räiskyvän avotulen ääressä. Tämä retki on erinomainen idea yllättää ystäväsi, ja itsesikin, jos olet ensimmäistä kertaa Taivalkoskella tai Etelä-Lapissa!